• Διεθνής πολιτική

    Φάτιμα Φλόρες: Η όμορφη ηθοποιός και διάσημη μίμος, «πρώτη κυρία» της Αργεντινής

    • NewsRoom

    Φάτιμα Φλόρες, η πρώτη κυρία της Αργεντινής


    Μπορεί ο επόμενος πρόεδρος της Αργεντινής να χαρακτηρίζεται λαϊκιστής και ακραίος φιλελεύθερος, ωστόσο, ο Χαβιέρ Μίλει έχει ένα… κρυφό όπλο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη σύζυγό του, την όμορφη και… αποκαλυπτική Φατίμα Φλόρες.

    Πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστή ηθοποιό και κωμικό που γεμίζει εδώ και χρόνια τα θέατρα της Αργεντινής, κυρίως με τις παραστάσεις της όπου μιμείται πολλές διασημότητες. Έχει επίσης συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Periodismo para todos, με παρουσιαστή τον Jorge Lanata, και το Bailando por un sueño με τον Marcelo Tinelli.

     

    Σύμφωνα με το CNN, η Φάτιμα Φλόρες και ο Χαβιέρ Μιλέι γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 σε ένα από τα προγράμματα της Mirtha Legrand. «Θα σε ανεβάσω στη σκηνή», απάντησε η Φάτιμα στον Μιλέι ανάμεσα στα γέλια σε εκείνο το πρόγραμμα όπου συναντήθηκαν. Στο τέλος Αυγούστου του τρέχοντος έτους, η Φλόρες επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Αργεντινής.

    Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Fátima, αλλά το πραγματικό της όνομα είναι María Eugenia, είναι 42 ετών και μεγάλωσε στο Olivos, μια γειτονιά στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Αργεντινής, όπου βρίσκεται η προεδρική κατοικία. Έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι υιοθέτησε το ψευδώνυμό της μετά από πρόταση του πρώην συζύγου της, Norberto Marcos, τον οποίο γνώρισε στο Περού όταν πήγε να εργαστεί το 2001 και ο οποίος μέχρι τις αρχές του έτους ήταν και ο επί χρόνια παραγωγός της. Μετά από 22 χρόνια, ο χωρισμός της κατέλαβε στις αρχές του έτους χώρο στα τοπικά ψυχαγωγικά προγράμματα και τα portals, όπως και το νέο της ειδύλλιο με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

     

     

    «Ποτέ δεν πίστευα ότι μια πολιτική εκπομπή θα μου έφερνε τόση δημοτικότητα, ένα βραβείο Martín Fierro (το υψηλότερο βραβείο στην τοπική τηλεόραση). Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού και κατάφερα να το εκπληρώσω χάρη στον χαρακτήρα της Κριστίνα», είχε δηλώσει στο CNN το 2014.

     

     

    Ακόμη και όταν καλείται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις είναι σύνηθες να της ζητείται να κάνει έναν γύρο μιμήσεων, τη μία μετά την άλλη, και είναι ικανή, χωρίς μάσκες ή μεταμφιέσεις, να ενσαρκώσει περισσότερους από είκοσι χαρακτήρες, από ηθοποιούς και παρουσιαστές της αργεντίνικης τηλεόρασης.

    «Υπάρχει πολλή έρευνα, συγκέντρωση, παρακολούθηση εκατομμυρίων βίντεο για να συλλάβουμε πραγματικά την ψυχή του χαρακτήρα, την ψυχολογία. Το χρώμα της φωνής είναι επίσης πολύ σημαντικό, οι χειρονομίες, οι κινήσεις συνθέτουν ολόκληρο τον χαρακτήρα», είχε πει σε συνέντευξή του στο CNN το 2016.

    Διαβάστε επίσης:

    Αργεντινή: Πρόεδρος ο άκρως φιλελεύθερος Χαβιέρ Μιλέι, οπαδός της «θεραπείας σοκ»
    Αργεντινή: Η κυβέρνηση πάτησε το «κουμπί του πανικού» – Υποτίμησε 18% το πέσο, στο 118% το βασικό επιτόκιο
     



    ΣΧΟΛΙΑ