ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έρευνες στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά τις υποψίες για κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων από ευρωβουλευτές της πρώην πολιτικής ομάδας «Ταυτότητα και Δημοκρατία» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της Le Monde.
Στην εν λόγω πολιτική ομάδα συμμετείχαν μέχρι πρόσφατα αρκετά ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και ο Εθνικός Συναγερμός.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «διεξάγει επί του παρόντος έρευνες στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες», στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τη χρήση ευρωπαϊκών πόρων από πρώην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την περίοδο 2019-2024.
Διαβάστε επίσης
Νετανιάχου: Δεν αποχωρούμε από τον νότιο Λίβανο μέχρι να εξαλειφθεί η απειλή της Χεζμπολάχ
Φλωρίδης για ΚΕΕΔ: Η φροντίδα που πήραμε είναι να έχει κίνητρα το δικηγορικό σώμα να τον υποστηρίξει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.