ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις επιπτώσεις από τον πόλεμο – Πότε έρχονται το fuel pass και η επιταγή ακρίβειας
O ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και η ισραηλινή ηγεσία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την πρόσφατη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη.
«Το Ισραήλ προσπαθεί να προκαλέσει περιθωριακό πόλεμο και η επίθεσή του στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» τόνισε σε συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι είναι πιθανό να ξεσπάσουν νέες περιφερειακές συγκρούσεις από τη στιγμή που συνεχίζεται η «βαρβαρότητα και η γενοκτονία» στη Γάζα.
Ο ίδιος κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να ενεργήσουν με σύνεση.
Παράλληλα, ο Ερντογάν κατηγόρησε τη Δύση που καταδίκασε την επίθεση του Ιράν αλλά όχι και την επίθεση του Ισραήλ στην πρεσβεία της Δαμασκού.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Η απάντησή μας στο Ιράν θα τερματίσει τις εχθροπραξίες
Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.