ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία θα δημιουργήσει μια δημόσια επιχείρηση ενέργειας μέσα σε έναν χρόνο από την ανάληψη της εξουσίας, εάν κερδίσει τις επόμενες εκλογές, δήλωσε σήμερα ο ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ.
“Θα δημιουργήσουμε τη Μεγάλη Βρετανική Ενέργεια μέσα στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης από τους Εργατικούς, μια νέα εταιρία που θα αξιοποιεί τις ευκαιρίες στην καθαρή βρετανική ενέργεια”, είπε ο Στάρμερ στο συνέδριο του κόμματος στο Λίβερπουλ.
“Και επειδή είναι σωστό για τις θέσεις εργασίας, επειδή είναι σωστό για την ανάπτυξη, επειδή είναι σωστό για την ενεργειακή ανεξαρτησία… η Μεγάλη Βρετανική Ενέργεια θα είναι ιδιοκτησία του δημοσίου”.
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: «Αγρότες στρατολογούνται για τον πόλεμο στην Ουκρανία»
Διαρροές Nord Stream: «Έτοιμος» ο Λευκός Οίκος να στηρίξει τους Ευρωπαίους
Τουρκικό ΥΠΕΞ: Κάλεσε για εξηγήσεις τον Γερμανό πρέσβη – Ποια η αιτία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βάση Σούδας: Επέστρεψε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford
- ΟΗΕ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το παγκόσμιο κλίμα – Το 2015-2025 ήταν η θερμότερη δεκαετία που έχει καταγραφεί ποτέ
- Βαγγέλης Γιαννακούρας: Ορκίστηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
- NYT: Απογοητευμένος ο Νετανιάχου με τη Μοσάντ – Τον είχε πείσει ότι οι Ιρανοί θα εξεγερθούν μετά το ξέσπασμα του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.