ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιμάμογλου στην απολογία του: Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα και αποσκοπεί στον αποκλεισμό μου από την πολιτική ζωή
Οι συνήγοροι του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε σήμερα εντολή φυλάκισης για «διαφθορά», θα ασκήσουν έφεση στην απόφαση αυτή, όπως δήλωσε ένας από αυτούς στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Και βέβαια θα ασκήσουμε έφεση στο ένταλμα φυλάκισης», δήλωσε συνήγορος του δημάρχου, κύριου αντιπάλου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ιμάμογλου προφυλακίστηκε για την υπόθεση διαφθοράς. Σε σχέση με την ξεχωριστή κατηγορία περί τρομοκρατίας, το δικαστήριο δεν αποφάσισε την προφυλάκισή του, ωστόσο έθεσε τον Ιμάμογλου υπό περιοριστικά μέτρα, όπως μετέδωσαν τα δίκτυα Halk TV και a Haber, γεγονός που πιθανόν σημαίνει δεν θα αντικατασταθεί από αξιωματούχο εντεταλμένο από την κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης
Εκρέμ Ιμάμογλου: Η πρώτη αντίδραση μετά την προφυλάκισή του – «Στέκομαι όρθιος, δεν θα υποκύψω ποτέ»
Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Οι ηγέτες της στοχεύουν σε συμφωνία για διορισμό του διαδόχου της Λαγκάρντ στην ΕΚΤ τον Δεκέμβριο
- Meta: Προσφορές-ρεκόρ 53 δισ. ευρώ για το πρώτο ευρωομόλογο – Αντλεί 9 δισ. ευρώ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η Ε.Ε. για πρώτη φορά αποκτά ενιαία πολιτική για τον τουρισμό
- Βουλή: Διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες το 2019
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.