ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γενικός πρόξενος στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης, είναι καλά και ξεκίνησε το ταξίδι πριν λίγο από Ουμάν προς Μολδαβία, όπως σημειώνουν διπλωματικές πηγές. Οι ίδιες νωρίτερα σήμερα σημείωναν ότι δημοσιεύματα που τον έφεραν να είναι αιχμάλωτος «είναι ο ορισμός του ψεύδους».
«Το υπουργείο Εξωτερικών είναι σε συνεχή επαφή μαζί του και ευτυχώς όλα βαίνουν καλώς», επισημαίνουν.
Χθες, ο κ. Ανδρουλάκης είχε καταλύσει πλησίον του Ουμάν. Υπενθυμίζεται, πως η επιχείρηση απεγκλωβισμού του γενικού προξένου, καθώς και του επιτόπιου προσωπικού της αποστολής του ΟΑΣΕ, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, ξεκίνησε την Τρίτη 15 Μαρτίου με κατεύθυνση δυτικά.
Σημειώνεται, πως η επιχείρηση λαμβάνει χώρα σε στενό συντονισμό με τον ΟΑΣΕ.
Διαβάστε επίσης:
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν σήμερα Μακρόν – Πούτιν
Φον ντερ Λάιεν σε Ζελένσκι: Η ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας έχει τώρα ξεκινήσει
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα υποστηρίζει ότι η αλήθεια βρίσκεται στο OPEN
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου ενέκρινε την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ
- Reuters: Τρία με πέντε χρόνια θα χρειαστεί η αποκατάσταση ζημιών στο Ras Laffan μετά την Ιρανική επίθεση
- Περιφέρειας Αττικής: 301 έργα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ δρομολογημένα έως τον Οκτώβριο του 2028
- ΗΠΑ: Αναμνηστικό χρυσό νόμισμα με τη μορφή του Τραμπ ενέκρινε επιτροπή που διόρισε ο ίδιος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.