• Διεθνής πολιτική

    Δίκη Τραμπ: Αναβρασμός στο Μανχάταν – «Τραγική μέρα για τη Δημοκρατία, δικαστήριο-καγκουρό» λέει ο πρώην πρόεδρος – Δείτε live

    • NewsRoom


    Διαδηλωτές υποστηρικτές του Τραμπ βρίσκονται έξω από το δικαστήριο, ενώ επικρατεί φόβος για επεισόδια και αναταραχές, λίγο πριν γνωστοποιηθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016.

    Οι φωτογραφίες από το New York Post έχουν γίνει ήδη viral.

    Γυναίκα φορά κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «να γίνει ξανά σπουδαία η Αμερική», σύνθημα του Τραμπ, από την πρώτη στιγμή που διεκδίκησε την προεδρία των ΗΠΑ.

    Με ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ λίγο πριν την έναρξη της δίκης πρότεινε να μεταφερθεί η υπόθεση στο γειτονικό Στάτεν Άιλαντ, τοποθεσία που είναι φίλα προσκείμενη προς το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Παράλληλα, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση στον «δικαστή και την οικογένειά του» που «μισούν τον Τραμπ», σχολιάζοντας ότι η κόρη του εργάστηκε για την προεκλογική εκστρατεία της νυν αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις. «Παρωδία δίκης», όπως καταλήγει η ανάρτηση.

    Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ αναμένεται ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά την απαγγελία κατηγοριών. ενώ ο Τραμπ θα επιστρέψει στη Φλόριντα και θα μιλήσει από την κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο, στις 03.15 της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).

    «Σήμερα (Τρίτη) είναι η ημέρα που ένα κυβερνών πολιτικό κόμμα ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ τον κύριο αντίπαλό του χωρίς να έχει διαπράξει ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ» έγραψε ο ίδιος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε σήμερα το πρωί σε υποστηρικτές του.

    «Δικαστήριο καγκουρό» κατέληξε ο πρώην πρόεδρος, στην ανάρτησή του, κάνοντας λόγο για μια «τραγική ημέρα για τη Δημοκρατία».

    Διαβάστε επίσης:

    Ριαμπκόφ (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Η αποχώρηση από τη συνθήκη New START, έδωσε νέες προοπτικές ασφαλείας 

     



    ΣΧΟΛΙΑ