ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δανία θα αγοράσει άλλα 16 μαχητικά αεροσκάφη F-35, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, δύο εβδομάδες μετά την εισβολή άγνωστων drones στον εναέριο χώρο της σκανδιναβικής χώρας.
Η ανακοίνωση της αγοράς, ωστόσο, έρχεται καθώς οι χώρες της ΕΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο αντικατάστασης των αμερικανικής κατασκευής αεροσκαφών με ευρωπαϊκές εναλλακτικές.
«Έχουμε καταλήξει σε πολιτική συμφωνία για την απόκτηση 16 επιπλέον μαχητικών αεροσκαφών F-35… έτσι ώστε να έχουμε περισσότερα λειτουργικά μαχητικά αεροσκάφη στο μέλλον», δήλωσε ο Δανός υπουργός Άμυνας Τρόες Λουντ Πουλσεν σε συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε επίσης:
Λίβανος-Συρία: Βηρυτός και Δαμασκός δηλώνουν ότι ανοίγουν νέα σελίδα στις σχέσεις τους
Γαλλία: Οι Σοσιαλιστές «δεν εγγυώνται» ότι δεν θα καταψηφίσουν την επόμενη κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λειψυδρία: Τέλος του 2026 ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Εύρυτος» άνω των 500 εκατ.
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας, ο βασιλιάς θεατής και τα μοντέλα-βάζα: Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου δεν απογοήτευσε
- Κουτσουρέλη-Παπαρίδου: Στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη Unisystems-ΣΕΠΕ
- Ρωσικό πετρέλαιο: Πώς ο σκιώδης στόλος «έσωσε» τις εξαγωγές – Αυξημένοι όγκοι, αλλά λιγότερα στο ταμείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.