ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δανία θα αγοράσει άλλα 16 μαχητικά αεροσκάφη F-35, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, δύο εβδομάδες μετά την εισβολή άγνωστων drones στον εναέριο χώρο της σκανδιναβικής χώρας.
Η ανακοίνωση της αγοράς, ωστόσο, έρχεται καθώς οι χώρες της ΕΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο αντικατάστασης των αμερικανικής κατασκευής αεροσκαφών με ευρωπαϊκές εναλλακτικές.
«Έχουμε καταλήξει σε πολιτική συμφωνία για την απόκτηση 16 επιπλέον μαχητικών αεροσκαφών F-35… έτσι ώστε να έχουμε περισσότερα λειτουργικά μαχητικά αεροσκάφη στο μέλλον», δήλωσε ο Δανός υπουργός Άμυνας Τρόες Λουντ Πουλσεν σε συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε επίσης:
Λίβανος-Συρία: Βηρυτός και Δαμασκός δηλώνουν ότι ανοίγουν νέα σελίδα στις σχέσεις τους
Γαλλία: Οι Σοσιαλιστές «δεν εγγυώνται» ότι δεν θα καταψηφίσουν την επόμενη κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κλειστή σύσκεψη με τους Αμερικανούς, η απάντηση στους Τούρκους, το μυστικό κόκκινο «Αλφα» του Αλέξη και τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
- Το 2030 αρχίζει σήμερα: Η στρατηγική επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα
- Χρηματιστήριο: Ανησυχία για νέες χρεώσεις στις ΑΧΕΠΕΥ από το νέο σύστημα συναλλαγών Optic του Euronext
- Άδωνις Γεωργιάδης για την αποκάλυψη του Mononews – «Περιμένω στο δικαστήριο τον κ. Ανδρουλάκη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.