ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπαρχηγός της Χαμάς Σάλεχ Αλ-Αρούρι δήλωσε στο παναραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα ότι δεν θα ανταλλαγούν άλλοι αιχμάλωτοι με το Ισραήλ έως ότου υπάρξει εκεχειρία στη Γάζα.
Χαμάς: Ας αφήσουμε τον πόλεμο να πάρει τον δρόμο του
Ο Αρούρι δήλωσε ότι οι όμηροι που συνεχίζουν να κρατούνται από τη Χαμάς είναι Ισραηλινοί στρατιώτες και άνδρες άμαχοι, που είχαν υπηρετήσει κατά το παρελθόν στον ισραηλινό στρατό.
Δήλωσε ότι αυτοί δεν θα απελευθερωθούν αν δεν υπάρξει κατάπαυση του πυρός και όλοι οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι απελευθερωθούν επίσης.
“Ας αφήσουμε τον πόλεμο να πάρει τον δρόμο του. Η απόφαση αυτή είναι τελική. Δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς σε αυτό”, δήλωσε ο Αρούρι.
Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας μετά το τέλος της ανακωχής
Ρωμανός για επιστολική ψήφο: Μια μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση που ενισχύει τη Δημοκρατία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ομοβροντία βομβαρδισμών του Ισραήλ στην πρωτεύουσα του Ιράν – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ- Ο Νετανιάχου προειδοποιεί ότι χρειάζεται χερσαία εμπλοκή
- Πετρέλαιο: Οι δηλώσεις Νετανιάχου «φρέναραν» το ράλι – Πρόβλεψη σοκ για 180 δολάρια το βαρέλι εάν η κρίση συνεχιστεί μετά τον Απρίλιο
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη στα πλαίσια των δημοσιονομικών της δυνατοτήτων να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.