ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: Επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και μοίρασε τριαντάφυλλα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς θα παραδώσει τη σορό ενός ακόμη ομήρου στον Ερυθρό Σταυρό, ανέφερε ένα στέλεχός της στο πρακτορείο Reuters.
Μια πηγή των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσε ότι ο Ερυθρός Σταυρός θα παραλάβει τον νεκρό στις 00:30 (ώρα Ισραήλ και Ελλάδας) και στη συνέχεια θα τον μεταφέρει στο Ισραήλ.
Ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αναφορικά με την ώρα παράδοσης της σορού του ομήρου, με ισραηλινά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα γίνει στις 11:00 αλλά και τα ξημερώματα.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Τα πάμε καλά με την Κίνα
Ο πλούτος του Τατοΐου διαθέσιμος σε όλους – Ιστορία και πολιτισμός ενός αιώνα στο διαδίκτυο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Οκτώ άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με πυροβολισμούς στο Κίεβο
- Τραμπ: Ομάδα στο Πακιστάν για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Ιράν: Οι υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις, τις οποίες ανανεώνει όπως τονίζει (Βίντεο)
- Ορμούζ: Σχέδιο για την παράκαμψη των Στενών, αγωγοί και απεξάρτηση απ’ το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.