• Διεθνής πολιτική

    Μπιλ Γκέιτς: Καλεί για δωρεές στα σχολεία των ΗΠΑ που έχουν ανάγκη

    • NewsRoom

    Ο Bill Gates


    Με μήνυμά τους  ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς  καλούν σήμερα και αύριο τον κόσμο να κάνει δωρεές για να να μπορέσουν τα σχολεία να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες που δημιουργεί η κρίση του κορωναϊού και οι ίδιοι θα διπλασιάσουν τη δωρεά σας για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς .

    Ο κορωναϊός έχει κλείσει σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα, σημειώνουν οι Γκέιτς στο μήνυμά τους.  Και σημειώνουν: “Αυτή τη στιγμή, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εξοπλίσουν τους μαθητές για να μπορούν από το σπίτι να συνεχίσουν τα μαθήματα, ειδικά στις περιοχές με μεγαλύτερες ανάγκες. Από έρευνα που κάναμε σε  4.000 εκπαιδευτικούς το 97% ανησυχεί ότι το κλείσιμο σχολείων θα βλάψει τη μάθηση των μαθητών τους.

    Οι εκπαιδευτικοί χρειάζονται τώρα τη βοήθειά σας για να αποκτήσουν τα βιβλία, τα τρόφιμα, τα βασικά υλικά  που χρειάζονται  τα παιδιά για να συνεχίσουν να μαθαίνουν στο σπίτι”.

    Όπως ενημερώνουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς θα διπλασιάσουν κάθε δωρεά που  πραγματοποιείται στη σελίδα  https://www.donorschoose.org/coronavirus την Τετάρτη, 25 Μαρτίου και Πέμπτη, 26 Μαρτίου.

    Όλες οι δωρεές απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς σε σχολεία που εξυπηρετούν κοινότητες χαμηλού εισοδήματος όπου σχεδόν όλοι οι σπουδαστές δικαιούνται δωρεάν και μειωμένο γεύμα.



    ΣΧΟΛΙΑ