ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε απόψε ότι οι υπάρχουσες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι η ασθένεια που εμφάνισαν ο Ρώσος ολιγάρχης Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τουλάχιστον δύο Ουκρανοί διαπραγματευτές οφειλόταν σε «περιβαλλοντικούς παράγοντες» και όχι σε δηλητηρίαση.
Νωρίτερα, η εφημερίδα Wall Street Journal και ο ερευνητικος ιστότοπος Bellingcat ανέφεραν ότι ο Αμπράμοβιτς και οι διαπραγματευτές εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα έπειτα από μια συνάντηση που είχαν στο Κίεβο.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος είπε στο Reuters: «Οι πληροφορίες υποδηλώνουν ότι ήταν περιβαλλοντικό», προσθέτοντας «π.χ., όχι δηλητηρίαση». Ο ίδιος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λιζ Τρας: Οι ειρηνευτικές συνομιλίες Μόσχας-Κιέβου δεν πρέπει να αποβούν σε βάρος της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμος Αθηναίων: Σε ετοιμότητα για τον καύσωνα – Ανοίγει 7 κλιματιζόμενους χώρους για τους πολίτες
- Όλυμπος: Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη που έπεσε σε δύσβατη χαράδρα
- Θεσσαλονίκη: Νυχτερινός αποκλεισμός στην Περιφερειακή Οδό τη Δευτέρα 24 Αυγούστου
- Η Banca Generali αξιολογεί την «απρόσκλητη» πρόταση της Monte Paschi
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.