ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από τους ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο, καθώς το Ισραήλ έθεσε στο στόχαστρο πόλεις εκεί απαντώντας σε ομοβροντία ρουκετών που εκτοξεύθηκαν στο έδαφός του από την άλλη πλευρά των συνόρων, όπως μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων NNA, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
Το πρακτορείο ανέφερε καταιγισμό ισραηλινών αεροπορικών πληγμάτων και μπαράζ πυρών πυροβολικού στον νότιο Λίβανο, περιλαμβανομένων πόλεων στα σύνορα περίπου 8 χλμ. μέσα στο λιβανικό έδαφος.
Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNIFIL) ανέφερε σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε πως ανησυχεί για τη βία στα σύνορα.
“Οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση σε αυτή τη ρευστή κατάσταση μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την περιοχή”, ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Κρήτη: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στους Κουνάβους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
