• City Stories

    Γκάφα του Newsweek: εξώφυλλο με Πρόεδρο τη Χίλαρι αντί του Τραμπ

    • NewsRoom
    Χίλαρι Κλίντον

    Χίλαρι Κλίντον


    Το αμερικανικό περιοδικό “Newsweek” στην προσπάθειά του να είναι πανέτοιμο για τον νέο πρόεδρο είχε προετοιμάσει δύο εξώφυλλα, ένα με νικητή τον Τραμπ και ένα με τη Χίλαρι. Αλλά έπεσε και αυτό έξω στις εκτιμήσεις του και αντί για τα εξώφυλλα με τον Τραμπ έστειλε στα σημεία διανομής εκείνα που είχε την Χίλαρι ως νέα Πρόεδρο των ΗΠΑ.

    Το περιοδικό αναγκάστηκε να ανακαλέσει 125.000 έντυπα καθώς βιάστηκε να τα αποστείλει πριν βγουν τα αποτελέσματα και βασιζόμενο στις δημοσκοπήσεις που έδιναν στη Χίλαρι ένα σαφές προβάδισμα. Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή έγινε και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο 45ος πρόεδρος της Αμερικής.

    «Όπως όλοι, κάναμε λάθος» δήλωσε ο  Tony Romando, διευθύνων σύμβουλος της Topix Media, της εταιρείας που ανήκει το Newsweek. Αν και η έκδοση με τη Χίλαρι ως νέα πρόεδρο της Αμερικής εμφανίστηκε στα ράφια την Τρίτη, λίγο αργότερα αποσύρθηκε και μόνο 17 έντυπα πουλήθηκαν.

    «Ζητήσαμε από όλους τους διανομείς και τους πωλητές λιανικής να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν για να κάνουν χώρο για τον πρόεδρο Τραμπ ( με τα νέα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ)» δήλωσε ο Romando.

    «Πιστεύουμε πως θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις καθώς είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση», κατέληξε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 24 κλικ- σταθμοί στη ζωή του Donald Trump

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Melania Trump: Καυτός πειρασμός η σύζυγος του νέου πλανητάρχη- Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ivanka Trump: Το mononews έφτιαξε ένα αποκαλυπτικό video με την κόρη του πλανητάρχη



    ΣΧΟΛΙΑ