• Διεθνής πολιτική

    Γιατί δύο νεαρά αγόρια “βγήκαν απ’ τα ρούχα τους” σε ομιλία της Hillary Clinton

    • NewsRoom
    Hillary Clinton


    Και τι δεν έχουμε δει στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων για το χρίσμα του Αμερικανού Πρόεδρου. Σε κάθε oμιλία τους δεν είναι λίγοι οι ένθερμοι υποστηρικτές του ενός ή του άλλου υποψηφίου, που προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

    Το ίδιο συνέβη και στη συγκέντρωση της Hillary Clinton στην Καλιφόρνια, όταν δύο νεαροί άντρες θέλησαν να δείξουν την πίστη τους στην υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, βγάζοντας τις μπλούζες τους.

    Οι δύο νεαροί άνδρες που έφτασαν στον χώρο ώρες πριν την άφιξη της Clinton αρχικά ήταν ντυμένοι. Όταν όμως η Ηillary άρχισε την ομιλία της, οι δύο άνδρες έβγαλαν τις μπλούζες τους. Δράστες οι 32χρονοι Νταν Στίφλερ και Τζον Νέλσον, οι οποίοι δηλώνουν αναποφάσιστοι υποστηρίζοντας ότι ήρθαν στην Καλιφόρνια προκειμένου να δουν από κοντα όλους τους υποψηφίους.

    Οι παρόντες αστυνομικοί ετοιμάστηκαν να τους απομακρύνουν από την αίθουσα αλλά παρενέβη η Clinton, η οποία αστειευόμενη είπε ότι μπορούν να παραμείνουν αρκεί να μην βγάλουν τίποτα περισσότερο.

    «Πρέπει να παραδεχθώ ότι μου αποσπούν την προσοχή από εδώ ψηλά, γι’ αυτό θα στρέψω αλλού το βλέμμα μου» είπε χαμογελώντας η Hillary Clinton.

    Μετά τη θετική αντίδραση της Clinton, πάντως, και οι δύο δήλωσαν ότι θα την στηρίξουν στην κούρσα για την εκλογή νέου προέδρου των ΗΠΑ.

     



    ΣΧΟΛΙΑ