ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ριπές κατά πάντων στην Βουλή – Τα έβαλε με Κανέλλη, Γεροβασίλη, Γεωργιάδη (video)
«Καμιά φορά δεν είναι κακές οι διασπάσεις», ήταν η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη, ερωτηθείσα (ioanninatv) εάν η υποψηφιότητα Κασσελάκη διαμορφώνει σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το 2015 υπήρξε μια διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πράγματα προχώρησαν μπροστά», είπε, σύμφωνα με το epirusonline, η αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «και οι χωρισμοί πολλές φορές δεν είναι κακό πράγμα».
Διαβάστε επίσης:
Μαύρος (MRB): Στην οικονομία, ΝΔ και Πρωθυπουργός είναι άτρωτοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.