ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι σε Ευρώπη και ΕΛΠΕ, ο ΚΜ που δεν φταίει ποτέ, ο ανασχηματισμός και τι θα γίνει με Δήμα και Τσιάρα, ο διαγωνισμός της ΥΠΑ και τα 400 εκατ. ευρώ, τι έγινε στο Gstaad με τα ιπτάμενα πιάτα, το ματωμένο κεφάλι του μεγαλοξενοδόχου και τα γαλλικά της Κίμπερλι
Οι νέες αποτυχίες του ΚΜ και ο ανασχηματισμός, η λάμψη των 6 μετοχών και τι έγινε με την Πειραιώς, τι συμβαίνει με τα Μάρμαρα Παυλίδης, πόσο αγόρασε ο Κούστας το Αθηνών Αρένα, το Safe, ο Μυτιληναίος, ο Κρίστιαν και η ήττα Σαρακάκη, γιατί έγινε έξαλλος ο Δένδιας με τον Μπουτσικάκη, και οι απίθανες σπατάλες των ΕΑΣ
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, κύριο αντικείμενο του Συμβουλίου θα είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Στο πρώτο μέρος των εργασιών του Συμβουλίου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ. Στο δεύτερο, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και ο γγ του Αραβικού Συνδέσμου. Στην τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση θα παραστεί ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών.
Πριν την έναρξη του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί πρόγευμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, ενώ την Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα συγκληθεί το 10ο Συμβούλιο Σύνδεσης Ε.Ε.-Αιγύπτου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο κ. Γεραπετρίτης.
Η ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνει, επίσης, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις εξελίξεις στις σχέσεις Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν.
Ο κ. Γεραπετρίτης, μετά τη λήξη του Συμβουλίου, αναμένεται να συναντηθεί με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον «Ευαγγελισμό»
Λ. Αυγενάκης: Τα προβλήματα των αγροτών απαιτούν ενότητα και όχι διαχωριστικές γραμμές
Μητσοτάκης στο facebook: Τι είπε για επιστολική ψήφο, ακρίβεια και Greek mafia
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Δωδέκατη νύχτα χάους, με φωτιές σε κυβερνητικά κτήρια από τους διαδηλωτές
- Ξανά σε συνομιλίες Glencore και Rio Tinto για τη δημιουργία του μεγαλύτερου μεταλλευτικού ομίλου στον κόσμο
- Πετρέλαιο: Άλμα 3% για τις τιμές μετά τις προειδοποιήσεις Τραμπ για το Ιράν
- Ζαχάροβα: Νόμιμοι στόχοι τα ευρωπαϊκά στρατεύματα αν αναπτυχθούν στην Ουκρανία