ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεραπετρίτης από Λιβύη: Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε τη συζήτηση για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον Ουκρανό ομόλογο του Andrii Sybiha.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπ. Εξ. στο Χ ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία, την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα. Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στην Ουκρανία στον αγώνα του κατά του ρεβιζιονισμού και θα συμμετάσχει στις προσπάθειες ανασυγκρότησης της Ουκρανίας.
Οι δυο ΥΠΕΞ συζήτησαν επίσης τις πρόσφατες εξελίξεις και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν πολιτικές διαβουλεύσεις στο εγγύς μέλλον.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
CNBC: Το Antenna Group συζητά την εξαγορά του περιοδικού Time έναντι 150 εκ. δολαρίων
Λίβανος: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στα ανατολικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αποσύρει 5.000 Αμερικανούς στρατιώτες από τη Γερμανία
- Πράσινα τιμολόγια Μαΐου: Το φθηνότερο από ΕΛΙΝ και ΔΕΗ- Οι τιμές των παρόχων
- Η μούχλα του Τσίπρα, οι παπαράντζες του Ανδρουλάκη, η οργή Πολάκη, η Ζωή κάνει πόλεμο κι η Μαρία κόμμα
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.