ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι πρότεινε ο Δένδιας στην Κίμπερλι και το δώρο που πήρε, το πλυντήριο του Παπαστεργίου, το τσίπουρο του αγροτικού αγώνα και ποιος… γιαουρτώθηκε αδίκως
Για την συνάντηση που είχε με τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανερρίκο, ο οποίος κατήγγειλε κυβερνητικές παρεμβάσεις προκειμένου να μπλοκάρει τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, μίλησε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.
«Όλα αυτά είναι στο φαντασιακό της αντιπολίτευσης. Όλα έγιναν με απολύτως θεσμικό τρόπο. Υπήρξε μία και μόνη επίσημη και τυπική συνάντηση στο γραφείο μου στο υπουργείο και όχι στο καφενείο της Βουλής» είπε ο υπουργός.
«Η συνάντηση έγινε απολύτως φανερά και ακέραια, για θέματα διαδικαστικά της δικαιοσύνης» δήλωσε ο κ. Γεραπετρίτης.
Μετά τις δηλώσεις Τζανερρίκου, δεν επικοινώνησε μαζί του. «Ήταν μια προσωπική επιλογή του η παραίτηση, από την στιγμή που ένοιωσε να θίγεται. Δεν υπήρχε λόγος περαιτέρω επικοινωνίας» είπε ο κος Γεραπετρίτης
Ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο.
Διαβάστε επίσης
Γεραπετρίτης για Τζανερρίκο: Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν και Νετανιάχου συνομίλησαν τηλεφωνικά για Μέση Ανατολή και Γάζα
- Ιταλία: Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας πλήττει την Γένοβα
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικες επιτέθηκαν σε συνομήλικες τους – Συλλήψεις και για τους γονείς τους
- Ρουβίκωνας: Ποινές φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή στα 23 μέλη για το πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη