ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ενημερώνει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 13:00, ο υπουργός Επικρατείας, Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Στην Επιτροπή, που είναι και η αρμόδια για την παρακολούθηση του έργου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα παραστεί μόνο ο Γιώργος Γεραπετρίτης που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο μετά τα Τέμπη και την παραίτηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γεραπετρίτης απέστειλε την περασμένη Παρασκευή επιστολές προς τους αρχηγούς των κομμάτων και τη Βουλή, ενημερώνοντας πως τίθεται στη διάθεσή τους προκειμένου να ενημερώσει την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Να συνεχίσουμε το μεγάλο κοινό μας όραμα για την επίλυση του Κυπριακού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναλλαγές που άλλαξαν τα δεδομένα: Πώς η BERNITSAS στηρίζει το ελληνικό επιχειρείν
- AXIA-Alpha Finance για ΔΕΗ: Το νέο business plan ανεβάζει την τιμή στόχο στα 29,10 ευρώ
- Morgan Stanley: Προειδοποιεί για το πιθανό μπλόκο στις εξαγωγές ντίζελ από τις ΗΠΑ – Φόβοι για εκτίναξη των τιμών
- ΔΥΠΑ: 58η «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα – Περισσότερες από 120 επιχειρήσεις με 3.000 θέσεις εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.