• Πολιτική

    Γεωργιάδης: Η απάντηση για τη fake φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


    Την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media σε μια προσπάθεια, όπως αναφέρει, να τον εμπλέξουν στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

    Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα με την οποία απεικονίζεται στη φωτογραφία «δεν είναι τελικά η εισαγγελεύς (σ.σ. της δίκης) αλλά μια απλή δικηγόρος».

    Αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης γράφει: «Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος. Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

    Δείτε την ανάρτηση:

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΗΕ: Αυξημένα κατά 82% τα ηλεκτρονικά απόβλητα σε 12 χρόνια

    Μπλίνκεν: Αποκαλύπτει σχέδιο ψηφίσματος των ΗΠΑ για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

    ΑΔΜΗΕ: Πού θα γίνουν τα πρώτα υπεράκτια – Οι 5 περιοχές



    ΣΧΟΛΙΑ