• Πολιτική

    Γεωργιάδης: Ο Κοτζιάς ρίχνει την αποτυχία του για το Σκοπιανό στη ΝΔ

    άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ


    Πυρά κατά του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να ρίξει την αποτυχία του στη ΝΔ, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν έχει δεχθεί τον όρο Μακεδονία.

    Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «δεν έχουν ίχνος αληθείας αυτά που λέει ο Κοτζιάς. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει δεχθεί ήδη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα».

    Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι «η ΝΔ ποτέ δεν έχει δεχθεί τον όρο “Μακεδονία”. Την αποτυχία του ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να την ρίξει στη ΝΔ. Ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχουν δώσει το όνομα “Μακεδονία”». Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πάγια θέση του κόμματος αποτελεί η συμφωνία «πακέτο», χωρίς αλυτρωτισμούς και «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα.

    Τέλος, αναφορικά με το μεσοπρόθεσμο,  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως αυτό θα είναι το τέλος της Αριστεράς. «Για πρώτη φορά μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ στους πλούσιους και αυξάνεται στους φτωχούς», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η απίστευτη ιστορία της Όλγας Ψωμιάδη(του Παύλου): σε διαμερισματάκι, μικρότερο απ τη πισίνα της έπαυλης της, στη Μύκονο (Θνητών όλβιος εις το τέλος ουδείς)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρα Μπακογιάννη: Η ΝΔ δεν έχει προτείνει ποτέ την ονομασία «Μακεδονία-Σκόπια»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δ. Καμμένος: Εγκληματική μια λύση με το όνομα «Μακεδονία»



    ΣΧΟΛΙΑ