ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με σημείο αιχμής τα περιουσιακά στοιχεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζει πως τα δημόσια έγγραφα των ΗΠΑ, αναδεικνύουν ως αναληθείς τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για την περιουσιακή του κατάσταση.
Χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο X , με αφορμή τα στοιχεία που παρουσίασε σχετικά ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης και τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός υγείας αναφέρει:
«Στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν πλέον εντελώς χαμένα. Για το λεγόμενο «peruka-gate», ο Θάνος Δημάδης όχι μόνον αθωώθηκε από τα πάντα, αλλά αντιθέτως καταδίκασε τους συκοφάντες του τότε σε σειρά Δικών! Τα δε έγγραφα που παρουσίασε χθες είναι όλα αναρτημένα σε δημόσιες πλατφόρμες.
Περισσότερο ενδιαφέρον όμως έχουν όσα λένε αυτά τα έγγραφα και κυρίως η εικονική πώληση της οικίας στις ΗΠΑ σε άλλη εταιρία, με έδρα τον φορολογικό παράδεισο των ΗΠΑ».
Διαβάστε επίσης:
Το «Βατερλώ» το Κασσελάκη, τα λουλούδια του Κυριάκου και η αποτυχία της πολιτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο viral TikTok – «Με συγχωρείτε για το clickbait»
Έφυγε απο τη ζωή ο πατέρας του Αλέξη Χαρίτση μετά από μάχη με τον καρκίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απειλές Τραμπ κατά του Χαμενεΐ: Θα πρέπει τώρα να ανησυχεί πάρα πολύ
- Χρύσα Αράπογλου (Δήμαρχος Καλαμαριάς): Έκανα χρήση ΑΙ για την Μαρίνα – Το 1% των εσόδων θα αποδίδεται στο Δήμο, λέει το Υπερταμείο
- Ζελένσκι: Οι τριμερείς συνομιλίες πρέπει να οδηγήσουν στην ειρήνη – Χρειάζεται εντονότερη πίεση σε βάρος της Ρωσίας
- Wall Street: Νέο τεχνολογικό sell-off πιέζει τον Nasdaq – Ανοδικά ο Dow Jones χάρη στην Amgen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.