• Πολιτική

    Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη λαθρομετανάστευση από τη νόμιμη μετάκληση εργατών

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης


    Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας με ανάρτηση στο Χ τη νέα επίθεση που του εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επιμένει στα περί «ατζέντας Ισλαμαμπάντ».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανάλθλε μετά την Παρασκευή, παρά τις διαψεύσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Πακιστάν για τα περί συμφωνίας, επιχειρώντας να συνδέσει τα ζητήματα της απουσίας εργατικών χεριών και  της νόμιμης μετανάστευσης με αυτό των παράνομων αφίξεων στα νησιά και της αποτροπής της λαθρομετανάστευσης.

    Απαντώντας με ανάρτησή του στο X, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ της λαθρομετανάστευσης και της νόμιμης μετάκλησης εργατών από άλλες χώρες, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

    »Ο ⁦ Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να μου ασκήσει κριτική «για την ατζέντα Ισλαμαμπάντ»… χωρίς να μπορεί να διακρίνει μεταξύ της λαθρομετανάστευσης, δηλ. της παράνομης μετανάστευσης και της νόμιμης για περιορισμένο χρονικό διάστημα μετάκλησης εργατικών χειρών…τί να πει κανείς…», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Πάντως, η επιμονή του Στέφανου Κασσελάκη πάνω στο ζήτημα περί «συμφωνίας για 500.000 μετανάστες στην Ελλάδα», έχουν προκαλέσει την αρνητική κριτική της Νέας Αριστεράς, η οποία εγκαλεί τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για υιοθέτηση ακροδεξιάς ατζέντας.

    Διαβάστε επίσης

    Prodea: Ολοκλήρωσε την απορρόφηση των θυγατρικών της

    Δανεισμός: Για 10 δισ. ευρώ στις αγορές το Δημόσιο το 2024 – Στα 12 δισ. οι πρόωρες αποπληρωμές 

    Ορκίστηκε περιφερειάρχης Αττικής ο Ν. Χαρδαλιάς – “Η επιλογή σας το απόλυτο συμβόλαιο τιμής”



    ΣΧΟΛΙΑ