• Πολιτική

  Ορκίστηκε περιφερειάρχης Αττικής ο Ν. Χαρδαλιάς – “Η επιλογή σας το απόλυτο συμβόλαιο τιμής”

  • NewsRoom

  Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς


  Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, του ανθρώπου των “ειδικών αποστολών” όπως τον χαρακτήρισε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως που εκπροσωπούσε στην εκδήλωση τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Ο κ. Χαρδαλιάς, μετά την ορκωμοσία του και αφού είχαν μιλήσει και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αττική, ένα μεγάλο “ευχαριστώ!”. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους όσοι μου άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τις ζωές τους, την καθημερινότητά τους, τις γειτονιές τους για τα επόμενα 5 χρόνια. Ευχαριστώ καθεμία και καθέναν ξεχωριστά. Η επιλογή σας είναι για μένα απόλυτο συμβόλαιο τιμής και ξεχωριστό στοίχημα ευθύνης, τόσο προσωπικό όσο και ομαδικό. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ηχηρά μας είπατε, προχωρήστε”

  Σήμερα μέσα από ένα βίντεο μικρής διάρκειας, στα social media, ο κ. Χαρδαλιάς παρουσίασε στιγμές της ορκωμοσίας αλλά κυρίως μέσα από τα λόγια του, ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής που τον επέλεξαν με την ψήφο τους για περιφερειάρχη, την οικογένειά του που τον στηρίζει σε όλα τα δύσκολα και τα ανείπωτα ενώ με αδρές, γραμμές αναφέρθηκε στο στρατηγικό του όραμα που θέλει μια Μητροπολιτική Αττική ασφαλή, ανθρώπινη και βιώσιμη.

   

  Διαβάστε επίσης:

  Τασούλας: Η Βουλή θα συνεχίσει και το 2024 να υπηρετεί το δημοκρατικό πολίτευμα

  Στουρνάρας: Αυξήσεις στους μισθούς και μεταρρυθμίσεις – Τι είπε για το πρόστιμο στις τράπεζες

  Bristol Myers: Mega Deal $14 δισ. – Εξαγοράζει την Karuna Therapeutics  ΣΧΟΛΙΑ