ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, παρουσία της Γενικής Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων, Άννας Στρατινάκη, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Εγκαινιάζουμε σήμερα τη συνεργασία μας με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ. Επιθυμώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου να έχω διαρκή επικοινωνία και διάλογο με την Γενική Συνομοσπονδία για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους στην Ελλάδα. Δεν θα αιφνιδιάσουμε ποτέ κανέναν. Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε θα είναι προϊόν καλής ενημέρωσης και όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συναίνεσης».

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε., Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε:
«Στη σημερινή συνάντηση του Προεδρείου της ΓΣΕΕ με το νέο υπουργό Εργασίας κ. Α. Γεωργιάδη, ως συνομοσπονδία, θέσαμε υπόψη του υπουργού όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και δη των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.
Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και η επέκταση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων αποτέλεσαν αντικείμενο της συζήτησης, ενώ συμφωνήθηκε να καταβληθούν ειλικρινείς προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η θεσμική κανονικότητα στο επίπεδο του κοινωνικού διαλόγου.
Η ΓΣΕΕ τις επόμενες ημέρες θα προωθήσει προς τον κ. υπουργό αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων, το οποίο ευελπιστούμε να αποτελέσει βάση συζήτησης και αρχή επίλυσης ουσιωδών ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους».
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Στον «αέρα» η συμφωνία για τα σιτηρά – Τι θα γίνει με τις τιμές
Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Χειμάρρα και φυλακές Τιράνων για την απελευθέρωση Μπελέρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με χαμηλές ταχύτητες από τα Μέγαρα η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου
- Σαλαμίνα: Δύο νεκροί, τραυματίες και καμμένα σπίτια από τις δύο μεγάλες φωτιές – Βελτιωμένη η εικόνα, χωρίς ενιαίο μέτωπο
- Kalesma Chapel με τις υπογραφές των K-Studio και Studio Bonarchi: Το κομψότερο παρεκκλήσι έρχεται από το μέλλον
- Πυροσβεστική: 260 πυροσβέστες και 18 εναέρια μέσα επιχειρούν στις δύο πυρκαγιές στη Σαλαμίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.