ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους πολιτικούς στόχους που η ΝΔ έχει θέσει στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν το 2019 αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης από την Κοζάνη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι η επιδίωξη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές είναι «να νικήσει με τέτοια διαφορά το κυβερνητικό κόμμα που δεν θα αφήνει περιθώρια για το ποιο είναι πρώτο κόμμα στην Ελλάδα. Από την επόμενη των ευρωεκλογών και εφόσον οι προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν ο κ. Τσίπρας θα εκπροσωπεί το δεύτερο κόμμα».
Για τις Περιφερειακές εκλογές εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη «μπορεί να υπάρχει νίκη ακόμη και από τον πρώτο γύρο». «Ο μεγάλος στόχος της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2019 είναι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να πάει στο πολιτικό περιθώριο» και πρόσθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο επόμενος πρωθυπουργός «θα έχει λυμένα τα χέρια για να λάβει εκείνες τις αποφάσεις που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rolex Oyster: Εκατό χρόνια που άλλαξαν τον χρόνο
- Μουζάκης: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ μετά την παραίτηση του Κ.Ν. Νιάρχου
- Μητσοτάκης για Στενά του Ορμούζ: Σε περίπτωση που απαιτηθεί συνεισφορά μας, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε
- Χρηματιστήριο: Φτωχό το rebalancing σε FTSE και STOXX με 168 εκατ. ευρώ στα call auctions, πάρτι στις μετοχές της Βιοχάλκο, ΑΔΜΗΕ και ιστορικό υψηλό η Aktor
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.