• Πολιτική

    Γεννηματά για Λοΐζου: Ήταν γνωστό ποια ήταν από πρίν – Ο Τσίπρας δεν το γνώριζε;

    • NewsRoom
    Brexit

    Φώφη Γεννήματα


    Στον σάλο που έχει ξεσπάσει για τη Μυρσίνη Λοΐζου και την παραίτησή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη ότι εισέπραττε για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της μητέρας της αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι «από την Λοΐζου είχαμε ανατριχιάσει από τις προκλητικές δηλώσεις της για τα επεισόδια. Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; Ήταν γνωστό ποια ήταν η γυναίκα αυτή από πριν».

    Όσον αφορά για το αν βλέπει σύντομα εκλογές η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Open, απάντησε «ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κουνηθεί από την καρέκλα του».

    «Δεν κοροϊδεύει κανέναν πια ο κ. Τσίπρας. Όταν μετακινήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν προσδοκίες. Σήμερα, ξέρουν, γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και το ύφος και το ήθος της εξουσίας, εγώ τα βάζω όλα, τα μετράω όλα. Είναι ο αυταρχισμός, είναι ο καθεστωτισμός, είναι ο κυνισμός, το είδαμε με τους ανθρώπους που επιλέγει. Το είδαμε απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και στην απώλεια τόσων ζωών στο Μάτι» ανέφερε.

    «Η προπαγάνδα για αυτούς είναι πάνω και από την ανθρώπινη ζωή. Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει τσίπα. Μπορεί να έχει Τσίπρα αλλά δεν έχει τσίπα» πρόσθεσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυρσίνη Λοΐζου: Τα 3 ψέματα, οι καταδικαστικές αποφάσεις και τα χαμόγελα με τον Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το twitter γλεντάει την Λοΐζου: «Και να τα επέστρεφα, θα τα σπαταλάγατε»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι αστείες δικαιολογίες της Μυρσίνης Λοΐζου: Φταίει η… γραφειοκρατία! – Η επιστολή παραίτησης



    ΣΧΟΛΙΑ