• Πολιτική

    FΤ: Ο Τσίπρας στηρίζει τον φίλο του, Πολάκη, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom


    Ρεπορτάζ με αφορμή την πρόταση μομφής που αναμένεται να καταθέσει σε λίγες ώρες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της επίθεσης Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

    Η ελληνική αντιπολίτευση προσφέρεται να καταδικάσει τον υπουργό του Τσίπρα μετά από σχόλια του, που σχετίζονται με τις «αναπηρικές καρέκλες», αναφέρει η εφημερίδα,  υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι στενός φίλος του κ. Πολάκη, και ότι επιχείρησε μάλιστα να υποβαθμίσει τη σημασία της ανάρτησής του κατά του κ. Κυμπουρόπουλου.

    Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο κ. Πολάκης, έχει απήχηση σε παλιούς αριστερούς λόγω της απαξίωσής του προς την πολιτική ορθότητα. Αλλά η επίθεσή του στον κ. Κυμπουρόπουλο, έναν ψυχίατρο που εργάζεται σε κρατικό νοσοκομείο σε προάστιο της Αθήνας με χαμηλό εισόδημα, προκάλεσε ισχυρή αντίδραση ακόμη και από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παρόλα αυτά, ο πρωθυπουργός πέρασε την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη, συνοδευόμενος από τον κ. Πόλακη, πρώην δήμαρχο των Σφακίων, σε μια μικρή πόλη στο νησί παρά τις μεγάλες αντιδράσεις, σημειώνει η εφημερίδα ενόψει της συζήτησης στη Βουλή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τετάρτη έως Παρασκευή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης-Σήμερα η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά Πολάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το βιολί του ο Πολάκης: Δεν ζητάει «συγγνώμη» από Κυμπουρόπουλο-Επιτέθηκε ξανά στα ΜΜΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας και Πολάκης σε χαλαρή διάθεση απολαμβάνουν παρέα τον ανοιξιάτικο ήλιο της Κρήτης!



    ΣΧΟΛΙΑ