• Top Stories

    ΦΩΤΟ: Βουλευτές σε στιγμές… χαλάρωσης στο περιστύλιο της Βουλής


    Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν ορισμένες φωτογραφίες που απαθανατίζουν βουλευτές σε στιγμές… χαλάρωσης στο περιστύλιο της Βουλής, με βασική «πρωταγωνίστρια» τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

    Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε την Άννα Βαγενά να κάθεται ανέμελη στο περιστύλιο της Βουλής έχοντας απλώσει τα πόδια της σε μία καρέκλα, ενώ σε μία άλλη τη βλέπουμε να έχει βγάλει τα παπούτσια της και να είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, λίγα μέτρα έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

    vagen1 vagen2

    Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, στον ίδιο καναπέ έχει απαθανατιστεί ξαπλωμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης:

    polak1

    Σε μία άλλη φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, η κ. Βαγενά φαίνεται να έχει απλώσει τα πόδια της σε μία καρέκλα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης κοινοβουλευτικής επιτροπής.

    vagen3

    Αντιδρώντας στα σχόλια πολλών χρηστών στα social media για τις εικόνες αυτές, η Άννα Βαγενά απάντησε μέσω Facebook επικαλούμενη τη… Μελίνα Μερκούρη και αφήνοντας αιχμές για το ήθος των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν τέτοια θέματα:

    «Απαντώντας σε όσους αναδημοσιεύουν και σχολιάζουν βάσει της ανάρτησης μιας φωτογραφίας μου στο προφίλ του κ. Νίκου Χασαπόπουλου/Nicos Hassapopoulos, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

    Αν το ήθος του βουλευτή εξαρτάται από το εάν κάποια στιγμή αισθανθεί, λόγω προβλημάτων υγείας, την ανάγκη να ξεκουράσει τα πόδια του – τότε αντίστοιχο είναι και το ήθος των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν τέτοια θέματα.

    ΥΓ (1) Δεν θα φύγει ποτέ απ’ το μυαλό μου η εικόνα της Μελίνας Μερκούρη να περπατά ξυπόλυτη στο γραφείο της στο Υπουργείο Πολιτισμού και να μαζεύει τα πόδια της στον καναπέ ακόμα και σε επίσημες συναντήσεις και συζητήσεις.

    ΥΓ (2) Επίσης, όσο πλησιάζει η μέρα του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, το «ήθος» κάποιων δημοσιογράφων ολοένα και απογειώνεται…».

    Μάλιστα, με νεότερη ανάρτησή της στο Facebook η κ. Βαγενά εικάζει ότι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Ν. Χασαπόπουλος δεν ελήφθη από φωτορεπόρτερ, αλλά από συνάδελφό της βουλευτή που τη διέρρευσε στον Τύπο:

    «Μέσα στην αίθουσα της Επιτροπής Περιφερειών την Τρίτη 12/4 (απ’ όπου και η φωτο με το διάστρεμμα) δεν υπήρχαν φωτορεπόρτερ. Καταλήγω, λοιπόν, στο προφανές συμπέρασμα ότι: τη φωτο τράβηξε συνάδελφος βουλευτής (… Ζήτω η συναδελφική αλληλεγγύη…!!!). Ο ίδιος βουλευτής, στη συνέχεια, την διέρρευσε στον τύπο. Μάλιστα, αυτό που φαίνεται σε πρώτο πλάνο (κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι είναι δικό μου μαγνητόφωνο, αλλά θα τους λυπήσω…κάνουν λάθος) είναι μέρος της μικροφωνικής εγκατάστασης που εξυπηρετούσε το έδρανο όπου καθόταν ο “φωτογράφος”. Και αυτό το έδρανο βρισκόταν, όπως φαίνεται απ’ τη φωτογραφία, από πίσω μου. Από εκεί έβγαλε το κινητό του ο βουλευτής και -τοποθετώντας το χαμηλά (ο δειλός…!) για να μη φαίνεται- πήρε σε πρώτο πλάνο μέρος της εγκατάστασης και σε δεύτερο εμένα και το χτυπημένο μου πόδι!»



    ΣΧΟΛΙΑ