• Πολιτική

    Φώφη Γεννηματά: Περαστικά ευχήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σύμμαχο την επιστήμη δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και της παραπληροφόρησης


    Στην Φώφη Γεννηματά έδωσαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο Γιάννης Οικονόμου, ο Θάνος Πλεύρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννήματα:

    «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

    Ο Γιάννης Οικονόμου με γραπτή δήλωση ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε τα εξής:

    «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της».

    «Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στην Φώφη Γεννηματά», έγραψε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά του, σημείωσε: «Πολλά περαστικά στην Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση. Είναι δυνατή θα τα καταφέρει».

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε στο Facebook: «Από καρδιάς θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Έχει αποδείξει και άλλες φορές ότι ξέρει να δίνει μάχες και να νικά!»

    «Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση», εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

    Διαβάστε επίσης:

    Φώφη Γεννηματά: Ευχές από Τσίπρα, Ηλιόπουλο, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα για ταχεία ανάρρωση

    Φώφη Γεννηματά: Εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό – Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.



    ΣΧΟΛΙΑ