ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευθύνες για την «πλεκτάνη της Novartis» απέδωσε η Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις γύρω από τις αναφορές του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος μιλά για εμπλοκή του «Ρασπούτιν της κυβέρνησης» στην έρευνα.
Η κα Γεννηματά απαιτεί από τον πρωθυπουργό να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για το ποιος είναι ο υπουργός που κρύβεται πίσω από την οργάνωση της σκευωρίας, όπως τόνισε στη χθεσινή του ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής.
«Κύριε Τσίπρα έχετε βαριές ευθύνες για την πλεκτάνη και οφείλετε συγκεκριμένες απαντήσεις. Ότι και να κάνετε όμως η συγκάλυψη δεν θα περάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.
Επίσης, η κ. Γεννηματά, στη δήλωσή της, τονίζει: «Οι αναφορές του αρμόδιου εισαγγελέα κ. Αγγελή που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο «Πρώτο Θέμα», δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την πολιτική σκευωρία που στήθηκε στην υπόθεση Novartis κατά πολιτικών προσώπων και στελεχών της παράταξής μας. Η σιωπή της κυβέρνησης είναι εκκωφαντική».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο υποβρύχιο απέκτησε η Τουρκία – Κάνουμε στρατηγικά βήματα στη «Γαλάζια Πατρίδα» είπε ο Ερντογάν
- Λιμενικό: Διαδοχικά χτυπήματα κατά της διακίνησης ναρκωτικών σε Αττική και Λιμάνι Πειραιά
- Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς
- Ιταλία: Επεισόδια στο Τορίνο μεταξύ αστυνομίας και ακροαριστερών (video)