• Πολιτική

    Φώφη Γεννηματά: Γεύμα στους δημοσιογράφους σε μεζεδοπωλείο της Ηλιούπολης


    Σε μεζεδοπωλείο της Ηλιούπολης παραχώρησε το καθιερωμένο προεκλογικό γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά, την παραμονή των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής. Η συγκεκριμένη τοποθεσία προτιμήθηκε επειδή η κ. Γεννηματά είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β Αθηνών.

    Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός της. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με υποψηφίους βουλευτές από τη Αττική και στελέχη του κόμματος, γεύτηκαν θαλασσινούς μεζέδες χαλαρώνοντας μετά από την κουραστική προεκλογική εκστρατεία.

    Η κα. Γεννηματά εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας και την κινητοποίηση των στελεχών. Στις συζητήσεις με τους δημοσιογράφους εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το ΚΙΝΑΛ θα μπορέσει να αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.

    Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά παρευρίσκεται με υποψηφιους βουλευτές , δημοσιογράφους και συνεργάτες της σε εστιατόριο στην Ηλιούπολη , Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας



    ΣΧΟΛΙΑ