• Πολιτική

    «Φώφη, έχω σοκαριστεί»: Το μήνυμα Βενιζέλου στην Γεννηματά και οι ευχές

    • NewsRoom
    «Φώφη, έχω σοκαριστεί»: Το μήνυμα Βενιζέλου στην Γεννηματά και οι ευχές


    Μήνυμα στην Φώφη Γεννηματά έστειλε το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μόλις πληροφορήθηκε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

    Στο μήνυμά του ο κ. Βενιζέλος ανέφερε: «Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. ΒΒ».

    Προσωπικό μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε, χθες το απόγευμα, και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, ενώ της τηλεφώνησε και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

    Εν τω μεταξύ, με σημερινό tweet ο ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα για δύο ημέρες:

    Νωρίτερα σήμερα την Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρωθυπουργός εξέφρασε από κοντά τις ευχές του και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της.

    Το πρόβλημα υγείας το κοινοποίησε η ίδια η κ. Γεννηματά χθες το βράδυ, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την απόσυρσή της από την κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

    «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» ανέφερε.

    Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες της και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα βγει και πάλι νικήτρια.

    Διαβάστε ακόμη:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Φώφη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό – Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της



    ΣΧΟΛΙΑ