• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την Φώφη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό – Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Την Φώφη Γεννηματά, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να της εκφράσει από κοντά τις ευχές του να βγει και πάλι νικήτρια στην μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

    Κύμα συμπαράστασης από όλο τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία που άκουσε χθες με συγκίνηση ότι η Φώφη Γεννηματά δίνει για δεύτερη φορά μάχη.

    Ο πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στέλνουν από χθες μηνύματα συμπαράστασης και ευχές να είναι και πάλι νικηφόρα η μάχη της.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Γεννημάτα, ενώ έγραψε στο Twitter:


    Μαζί της επικοινώνησε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και παράλληλα έγραψε στο twitter:

    Το πρόβλημα υγείας το κοινοποίησε η ίδια η κ. Γεννηματά χθες το βράδυ, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και την απόσυρσή της από την κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

    «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» ανέφερε.

    Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες της και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα βγει και πάλι νικήτρια.

    Τα πάνω-κάτω στο ΚΙΝΑΛ

    Το απρόοπτο αυτό γεγονός φέρνει τα πάνω-κάτω στο ΚΙΝΑΛ -και όχι μόνο- αφού δρομολογεί εκ των πραγμάτων άλλες εξελίξεις.

    Αυτή η ώρα δεν είναι η κατάλληλη για να ληφθούν αποφάσεις σχετικές με την εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου, ωστόσο θα έρθει η στιγμή για κάτι τέτοιο.

    Προς το παρόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία ευχόμενος περαστικά: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» δήλωσε.

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβάλλει τις ομιλίες που είχε προγραμματίσει για Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ ακυρώνει όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις του. Χθες εξέφρασε τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

    Ευχές από Παπανδρέου

    Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

    ΚΙΝΑΛ: Σύσσωμη η ΚΟ εύχεται περαστικά

    «Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της», τονίζεται σε ανάρτηση που ανέβηκε στα social media του Κινήματος Αλλαγής.

    Προσωπικό μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.

    Διαβάστε ακόμη:

    Φώφη Γεννηματά: Εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό – Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.

    Φώφη Γεννηματά: Περαστικά ευχήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί



    ΣΧΟΛΙΑ