ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέτρα για να σταματήσει η κατανάλωση αλκοόλ από τους ανηλίκους εξετάζει η διϋπουργική επιτροπή που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία τους υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, στην οποία συμμετέχουν τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Υγείας και Εσωτερικών.
«H κυβέρνηση συγκρότησε μια διυπουργική ομάδα και πολύ γρήγορα θα έχουμε μια πολύ συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία για να ασφαλίσουμε τους νέους μας στα ζητήματα αυτά. Ασφαλώς θα ξαναγίνει ποινικό αδίκημα η παροχή αλκοόλ σε νέους. Και βεβαίως θα κλείσουμε όλα εκείνα τα παραθυράκια ή τις πόρτες που επιτρέπουν να καταστρατηγείται η νομοθεσία», ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.
«Το πλαίσιο που υπάρχει εμφανίζει σημαντικά κενά, τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ σύντομα, εντός του έτους, ασφαλώς και στην κατεύθυνση της προστασίας της υγείας των νέων», πρόσθεσε ο κ. Φλωρίδης, επισημαίνοντας ότι «η αστυνομία πρέπει να μπορεί να κάνει ελέγχους στα μπαράκια και στα κλαμπ κι αυτό το δικαίωμα αφαιρέθηκε κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης:
Λίβανος: Τουλάχιστον 30 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Τάκης Θεοδωρικάκος: Η διαφάνεια αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα
Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια: Υποδέχθηκαν με βαριές απώλειες την επιστροφή Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
