ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί έκανε γνωστή ο βουλευτής Λαρίσης Γιώργος Κατσιαντώνης. «Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιαντώνης τόσο στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με την οποία εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του, όσο και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσιαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.
Φημολογείται ότι πρόθεση του βουλευτή είναι να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παρασκήνιο πίσω από την επίθεση της ΕΡΤ στον Τσακαλώτο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιμένει ο Κουβέλης για τις φρεγάτες: Το ζήτημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη – Το χειρίζεται ο Τσίπρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο ΔΣ στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό ανακοίνωσε ο Ν. Παππάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πώς Alpha και Εθνική oδήγησαν το «πάρτι» στον τραπεζικό κλάδο – Σε νέο υψηλό η Coca Cola 3E
- Γερμανία για ενδιάμεσες ΗΠΑ: Συγχαρητήρια στους Δημοκρατικούς και συνέχεια με τον Τραμπ, λέει η κυβέρνηση
- Εθνική Τράπεζα: Κέρδη 1 δισ. ευρώ στο 9μηνο – Μέρισμα 230 εκατ. ευρώ και ισχυρή ανάπτυξη
- «20 βήματα μπροστά» του Χόρχε Μπουκάι: Πρεμιέρα 13 Νοέμβρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.