ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην συνάντηση που είχε με τους εποχικούς πυροσβέστες αναφέρεται με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος και ζητά την άμεση ανανέωση των συμβάσεών τους, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι για πρώτη φορά ξεκινά η αντιπυρική περίοδος με έλλειψη χιλιάδων θέσεων.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σήμερα, μαζί με τον τομεάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Ψυχογιό, συναντήσαμε στη Βουλή τους εποχικούς πυροσβέστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την άμεση ανανέωση των συμβάσεων όλων των εποχικών πυροσβεστών, προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες, γεγονός πολύ κρίσιμο με δεδομένο ότι οι πυρκαγιές έχουν ήδη ξεκινήσει.
Με ευθύνη της κυβέρνησης, θα είναι η πρώτη φορά που δεν ανανεώνονται άμεσα και έγκαιρα οι συμβασιούχοι της Πυροσβεστικής. Και θα αρχίσει η αντιπυρική περίοδος με έλλειψη χιλιάδων θέσεων πυροσβεστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει άμεσα τροπολογία για την ανανέωση των συμβάσεων και τη δίκαιη μοριοδότηση των συμβασιούχων και καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα να την υποστηρίξουν».
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης για pinakio.gov.gr: Η Δικαιοσύνη κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά προς τον εκσυγχρονισμό της
Real Consulting: Πώληση 600.000 μετοχών από την One Dealer του Ν. Βαρδινογιάννη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.