• Πολιτική

    Σκληρή επίθεση Γεννηματά σε Βενιζέλο: «Όποιος αποχωρεί αυτήν τη στιγμή βοηθάει τον ΣΥΡΙΖΑ»

    • NewsRoom
    Γεννηματά


    Σκληρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος αποχωρεί αυτήν τη στιγμή ουσιαστικά βοηθάει τον ΣΥΡΙΖΑ».

    «Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Κίνημα και τη χώρα», δήλωσε συγκεκριμένα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για την απόφαση Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το κίνημα αμέσως μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Μάλιστα, η κ. Γεννηματά ανέφερε πως πρότεινε στον κ. Βενιζέλο να είναι υποψήφιος «σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό».

    Οι απόντες από αυτήν τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η κυρία Γεννηματά, αμέσως αφότου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 100ό δημοτικό σχολείο Αθηνών στον Νέο Κόσμο.

    «Να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

    Την προηγούμενη Κυριακή, ανέφερε η κ. Γεννηματά, «οι πολίτες με την επιλογή τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών. Σήμερα οι πολίτες με τις επιλογές τους θα δώσουν τέλος στις καταστροφικές πολιτικές. Στις εθνικές εκλογές που ακολουθούν, θα ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Αυτό το στόχο στηρίζει και η επιλογή του κύριου Καμίνη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ανοίγει έτσι μια τεράστια πόρτα στην προοδευτική αλλαγή, Το ΚΙΝΑΛ θα αποτελέσει το ανάχωμα στην κυριαρχία της δεξιάς, που τροφοδότησε η κυβέρνηση».



    ΣΧΟΛΙΑ