array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 135.16 εκατ.

Θεσμική απάντηση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις: Κοινός Κώδικας Δεοντολογίας Δικαστών και Δικηγόρων τώρα

First Top Stories

Εξώδικο Σαμαρά σε Βαξεβάνη: «Ως εδώ η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Αντώνης Σαμαράς
Comments

Αποφασισμένος να προσφύγει στην Δικαιοσύνη δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατόπιν δημοσιευμάτων που αναφέρονται στον γιο του. «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, και μιλά για «ηθική εξόντωση» και «δολοφονία χαρακτήρος» ενός παιδιού «που το μόνο του αμάρτημα είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς».

Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι έστειλε εξώδικο προς τον Κώστα Βαξεβάνη και τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών, διαφορετικά «θα μιλήσει και πάλι η δικαιοσύνη».

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ

» Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.

» Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιου μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.

» Γι’ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

» Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη.

» Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

» Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς.

» Αλλά δεν το κάνει.

» Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

» Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάξιμος Χαρακόπουλος: Με τους αγρότες δεν είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Είμαστε στο ίδιο μετερίζι
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην πρόσκληση για διάλογο του πρωθυπουργού στους αγρότες
Πετραλιάς: Aύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων την επόμενη 4ετία, θα αποτελέσει στην πράξη μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου
Παύλος Μαρινάκης: Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων
Κώστας Σκρέκας: Η ΝΔ είναι σήμερα πόλος έλξης για όλους τους πολίτες, όταν οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση
Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξουδετέρωση υψηλόβαθμου διοικητή της Χαμάς στη Γάζα
Μάρκο Ρούμπιο: «Οι ενέργειες της Ρουάντας στο ανατολικό Κονγκό είναι μία καθαρή παραβίαση των συμφωνηθέντων για εκεχειρία»
Θάνος Πλεύρης: «Πολύ σημαντικό ότι πλέον στην Ευρώπη υπάρχει αντίληψη της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής»
Μερτς: «Αν πέσει η Ουκρανία, σειρά έχει η ΕΕ»
Τασούλας: Η ελληνική Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει πάψει να θεωρεί τις αξιώσεις της για αποζημιώσεις και επανορθώσεις από τα εγκλήματα πολέμου ότι είναι ενεργές, διεκδικήσιμες και έγκυρες