• Πολιτική

    Εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν στο Πέραμα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν στο Πέραμα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


    Εξηγήσεις για την στάση της Ελληνικής Αστυνομίας στα χθεσινά επεισόδια στο Πέραμα, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι «τα όσα συνέβησαν χθες στο Πέραμα, υπογραμμίζουν την ανασφάλεια που σκιάζει την ελληνική κοινωνία».

    «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να διασφαλίσουν ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν θα μετατραπεί σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

    «Οφείλουν να εξηγήσουν πώς καταλήξαμε στο τραγικό αποτέλεσμα, αντί για σύλληψη να έχουμε ένα νεκρό και επτά τραυματίες».

    Αναφέρεται στις δηλώσεις του  Άδωνη Γεωργιάδη λέγοντας: «Δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να βγάλει πόρισμα ότι όλα έγιναν καλώς και ότι δουλειά της αστυνομίας είναι η μετατροπή της Αθήνας σε άγρια Δύση» και καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

    «Ελπίζουμε ειλικρινά η κυβέρνηση να μην καλύψει αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκισμό. Η ασφάλεια των πολιτών της χώρας απαιτεί σχέδιο, ψυχραιμία και επιχειρησιακή σοβαρότητα».

    Διαβάστε επίσης:

    Πέραμα: Σεσημασμένος για κλοπές ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών

    Μητσοτάκης: Όχι στους νέους διχασμούς, η Ελλάδα του 2021 δεν είναι η Ελλάδα του 2011



    ΣΧΟΛΙΑ