• Πολιτική

    Bullying από ΕΡΤ στον Κώστα Χατζηδάκη επειδή είπε “Είστε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ”

    • NewsRoom

    Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας


    Σκληρή επίθεση δέχεται από το βράδυ της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης από την ΕΡΤ μετά την αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, που έγινε αιτία ο κ. Χατζηδάκης να χάσει την ψυχραιμία του και να κατηγορήσει το κρατικό κανάλι ότι έχει μετατραπεί σε «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ».

    Ο παρουσιαστής της εκπομπής ζήτησε να ανακαλέσει και λίγο πριν τελειώσει χωρίς αυτό να γίνει με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση τόσο η ΕΡΤ όσο και άλλα ενημερωτικά Μέσα που υποστηρίζουν την Κυβέρνηση καθώς και τα γνωστά ΣΥΡΙΖΟτρολ

    Έτσι άρχισαν τα… δριμύ κατηγορώ κατά του κ. Χατζηδάκη, οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Ν.Δ. «δεν αντέχει την πλουραλιστική ΕΡΤ», καθώς και για την… τύχη που θα έχουν οι εργαζόμενοι αν αλλάξει η… κυβέρνηση.  Όλα ξεκίνησαν όταν σε παρουσία του σε εκπομπή του κρατικού καναλιού ο αντιπρόεδρος της αντιπολίτευσης ζήτησε μία εξήγηση από τον κ. Σκουρλέτη για τον όρο «πολιτικά βαποράκια» που ανέφερε με αφορμή το θέμα της ΔΕΗ. Το διάλειμμα που έγινε πριν απαντήσει ο Κωστής Χατζηδάκης σε μια προσωπική αιχμή και η επαναφορά της διαδικασίας με τον λόγο να δίνεται στον Πάνο Σκουρλέτη, προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή του κ.Χατζηδάκη ο οποίος έκανε ρητές αναφορές στο ρόλο της ΕΡΤ συνολικά και την μετατροπή της σε «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ δήλωσε πως στο κανάλι γίνεται “πάρτυ του ΣΥΡΙΖΑ”.

    Ο Κωστής Χατζηδάκης κλήθηκε να ανακαλέσει και αρνήθηκε κατ’επανάληψη κατονομάζοντας συγκεκριμένες εκπομπές της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και του βασικού υποστηρικτή του Μεγάρου Μαξίμου. Μάλιστα όπως είπε οι ίδιες εκπομπές εξαπολύουν κατηγορίες ακόμα και κατά στελεχών του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, που παρεκκλίνουν της κεντρικής γραμμής. Η τελευταία αυτή αναφορά του κ. Χατζηδάκη αφορά την επίθεση που δέχθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ όταν μίλησε για την εποπτεία μετά τα μνημόνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Χατζηδάκης: Γιατί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παραμένει ανοιχτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Σκουρλέτης: Η κατάτμηση της Β’ Αθήνας και οι Έλληνες του εξωτερικού είναι δύο διαφορετικά θέματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσακαλώτος: Θα υπάρξει μία πιο λεπτομερής εποπτεία για την Ελλάδα μέχρι να γίνουμε πιο αξιόπιστοι



    ΣΧΟΛΙΑ