ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναταραχή προκάλεσε η παρουσία του κυβερνητικού βουλευτή Γιώργου Ακριώτη στη φετινή απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Συνδικαλιστές κινήθηκαν εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και απαίτησαν να αποχωρήσει. Τον εξύβρισαν για τα μνημονιακά μέτρα που ψήφισε και ο ίδιος στη Βουλή ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να ρίξουν τους τόνους.
Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση τρίτων, αλλά στη συνέχεια ο Γιώργος Ακριώτης δέχθηκε επικρίσεις και δια μικροφώνου. Πιο χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση της προέδρου της ΕΛΜΕ Εύβοιας, που τον κάλεσε «να πάρει την κουστωδία του και να φύγει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιωάννινα: Συνελήφθη 40χρονος που αναζητούνταν από τις ιταλικές αρχές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Α.Τσίπρα για την Πρωτομαγιά – «Βγαίνουμε από τα μνημόνια καθαρά»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για την εργατική Πρωτομαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της σημασίας της Ανατολικής Μεσογείου – Τι αναφέρει για την Ελλάδα
- ΗΠΑ: Η Τεχνητή Νοημοσύνη «ανέστησε» θύμα δολοφονίας στη δίκη του δολοφόνου του (video)
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Μια προβλεπόμενη διαδικασία απόσυρσης άδειου συρμού αναστάτωσε τους επιβάτες – Τι συνέβη
- Ιδού τα επαναφορτιζόμενα Audi Α6 e-hybrid
