• Πολιτική

    Εύη Κυριακοπούλου: Η ΕΡΤ έκοψε την εκπομπή μου, επειδή δεν άρεσαν οι καλεσμένοι


    Το κόψιμο της εκπομπής της από την διοίκηση της ΕΡΤ καταγγέλλει η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου, σύζυγος του γνωστού σκιτσογράφου ΚΥΡ. Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία επί 17 χρόνια παρουσίαζε τις εκπομπές «Η ζωή είναι Αλλού» και «Επί Τούτω» σε ανάρτησή της στο twitter αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι οι λόγοι είναι πολιτικοί.

    Όπως αναφέρει η Εύη Κυριακοπούλου η εκπομπή κόπηκε αν και η σύμβασή της προέβλεπε την παραγωγή 12 εκπομπών, εκ των οποίων οι 5 παραδόθηκαν, πληρώθηκαν και έπαιξαν, ενώ οι άλλες 7 κόπηκαν από το κρατικό κανάλι.

    Η ίδια σημειώνει μερικούς από τους καλεσμένους της που δεν πρόλαβαν… να παίξουν ζητώντας τους συγγνώμη. μεταξύ άλλων οι καλεσμένοι ήταν ο Στάθης Καλύβας, καθηγητής στο Yale και συγγραφέας μαζί με τον Νίκο Μαραντζίδη του βιβλίου «Εμφύλια Πάθη», ο γνωστός σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης, αλλά και ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, και οι 3 πολύ αυστηροί επικριτές της κυβέρνησης Σύριζα.

    Ανάρτηση έκανε και ο καθηγητής Στάθης Καλύβας σημειώνοντας ότι προφανώς ο ίδιος ενοχλεί την κυβέρνηση Σύριζα, αλλά τα χρήματα που πληρώνουμε για την ΕΡΤ, είναι των φορολογουμένων και όχι του Σύριζα…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ελένη Μενεγάκη: Απάντησε στα σχόλια για τις εγκυμοσύνες και την καριέρα της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια Κουτσοκούμνη: Σε έξι μήνες «έσβησαν» από καρκίνο πατέρας και κόρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάτρα: O Κουρουμπλής διέταξε ΕΔΕ για τον τραυματισμό μετανάστη στα επεισόδια με τους λιμενικούς



    ΣΧΟΛΙΑ