ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στην τηλεόραση Bloomberg TV ότι ως πρόεδρος πρέπει να επιδεικνύει τον εαυτό του ως αποτελεσματικό στη νομισματική πολιτική, ενώ η κεντρική τράπεζα θα πρέπει να καταγράφει αυτά που λέει και να τα εφαρμόζει άμεσα.
Στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της τράπεζας Halkbank, Μεχμέτ Χακάν Ατίλα, που κρίθηκε ένοχος από αμερικανικό δικαστήριο για την βοήθεια που προσέφερε στο Ιράν προκειμένου να παραβιαστούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ, ήταν αθώος γιατί το αντίθετο θα σήμαινε ότι η Τουρκία ήταν ένοχη.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.