• Πολιτική

    Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Αλαφούζο: Ξεπέρασε τα όρια της αθλιότητας, άθλιοι προπαγανδιστές στον ΣΚΑΪ

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Επίθεση προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή την δήλωσή του για την τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη στοχοποίηση του σταθμού, χαρακτηρίζοντας την ως τη βασική ηθική αυτουργό της επίθεσης. Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για συκοφαντία από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία «ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας».

    «Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των “ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας», στα τηλεοπτικά τους πάνελ.

    Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση είχε αποφασίσει το «εμπάρκγο» στον ΣΚΑΪ, όταν ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αποκαλύψει πως ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να καρατομίσει τους αρχηγούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για την φωτιά στο Μάτι. Η κυβέρνηση με ανακοίνωσή της είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει ως ψευδές το ρεπορτάζ, προσθέτοντας πως στόχος του καναλιού ήταν να πλήξει το ηθικό των σωμάτων ασφαλείας. Τελικά, η κυβέρνηση καρατόμησε τον αρχηγό της Πυροσβεστικής και αυτόν της Αστυνομίας, λίγες ημέρες αργότερα!

    Η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

    «Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των “ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας” στα τηλεοπτικά τους πάνελ.»

    Θέση για το θέμα πήρε και ο γραμματέας της κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ. Όπως ανέφερε, του προκαλεί απορία που συσχετίζουν ευθέως τη σημερινή, βομβιστική, τρομοκρατική επίθεση με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, το να μη συμμετέχει εδώ και κάποιους μήνες στις εκπομπές του σταθμού».

    «Αυτά είναι αδιανόητα», σχολίασε και πρόσθεσε ότι «θα περίμενε κανείς αυτή την ώρα να μην υπάρχει μια προσπάθεια αξιοποίησης εκ μέρους του σταθμού αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Αλαφούζος: Ηθικός αυτουργός για την επίθεση στον ΣΚΑΪ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για βόμβα στον ΣΚΑΪ: Επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων – Συμπαράσταση στους εργαζόμενους



    ΣΧΟΛΙΑ