ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι στην οποία διαμένει ο επικεφαλής του «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος.
Από την έκρηξη που ακολούθησε προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Οι άγνωστοι χτύπησαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα ενώ έσπασαν και τα τζάμια της εξώπορτας της πολυκατοικίας.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε «άγνωστους δημοκράτες» τους δράστες προσθέτοντας ότι τη φωτιά την έσβησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Carlova Maritime: Η νεοσύστατη ναυτιλιακή του Αντώνη Ιγγλέση παρήγγειλε το πρώτο νεότευκτο πλοίο
- Drewry: Πτωτική τάση κατά 3% στις τιμές των κοντέινερ
- Ισχυροί άνεμοι: Απαγορευτικό απόπλου στον Πειραιά, ουρές αδειούχων στο λιμάνι – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα, σε συναγερμό η χώρα
- Aνησυχία στην ελληνική ναυτιλία: Οι Χούθι προειδοποίησαν 64 πλοιοκτήτες ανάμεσά τους και Έλληνες εφοπλιστές μετά τα «χτυπήματα» σε 2 ελληνόκτητα πλοία
