• Πολιτική

    Επίθεση Ερντογάν: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ και θα έρθουμε»

    • NewsRoom


    Στη συλλογική τελετή Εγκαινίων της οδού Marmaris – Datça, της μονάδας επεξεργασίας πόσιμου νερού και του κρατικού νοσοκομείου της Αλικαρνασσού βρέθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου δεν παρέλειψε για ακόμη μία φορά να επιτεθεί στην Ελλάδα, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τη φράση: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Και θα έρθουμε.»

    Μιλώντας στην εκδήλωση ο Τούρκος πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι η απάντηση του στρατού μας στην Ελλάδα, που καταπατά καθημερινά τα σύνορά μας, στο PKK, που έχει το αίμα δεκάδων χιλιάδων αθώων στα χέρια του, στο FETO, τη μεγαλύτερη συμμορία προδοσίας που έχει δει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Στις χώρες που στοχεύουν την κυριαρχία μας, εν ολίγοις, στους εχθρούς της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους», είπε.

    «Μπορεί κάποιος που επιδεικνύει ασέβεια και προσβάλλει τους διοικητές του να είναι πολιτικός αυτής της χώρας; Αδέρφια μου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αυτός ο αδελφός είναι ο αρχιστράτηγος του στρατού. Δεν το λέω εγώ, το λέει το σύνταγμά μας», τόνισε ο ίδιος.

    Και κατέληξε επαναλαμβάνοντας την επιθετική ρητορική: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Και θα έρθουμε.»

    Διαβάστε επίσης:

    ΝΔ: 48 ώρες μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα ο Τσίπρας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει



    ΣΧΟΛΙΑ