• Πολιτική

    Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Ραγκούση: «Ένας χυδαίος άνθρωπος υβρίζει εμένα για να βγάζει μίσος για τον Βενιζέλο»

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Επίθεση στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούση εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρώτος στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» της ΕΡΤ1.

    Ο κ.  Ραγκούσης είχε καταφερθεί εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Άδ. Γεωργιάδη με αφορμή σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής, Σεραφείμ Κοτρώτσου για πιθανή μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής. «Σιγά μην κάνουμε Κυβέρνηση Novartis με τον κ. Κυρανάκη και τη ΝΔ του κ. Γεωργιάδη και του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, στη συνέχεια δημοσίευσε το συγκεκριμένο απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Twitter.

    Απαντώντας με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στον κ. Ραγκούση, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα. Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Ραγκούση πως μέσω του ίδιου επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Υπενθυμίζεται πως κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση πως ενέπλεξε τον ίδιο και τον Ανδρέα Λοβέρδο στην υπόθεση Novartis επειδή, όπως υποστήριξε, αντιδρούν στην συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας χυδαίος άνθρωπος ο οποίος υβρίζει εμένα υποτίθεται με την γνωστή σκευωρία, ενώ στην πραγματικότητα βγάζει το μίσος του για τους @EVenizelos και @a_loverdos»

    Ο κ. Ραγκούσης, ως υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, είχε ταχθεί από την πρώτη στιγμή κατά των σχέσεων με τη ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας κρατούσε την υπόθεση Novartis για την προεκλογική περίοδο αλλά…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ζητάει προανακριτική Novartis για Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Εμφύλιος» στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με φόντο τη Novartis – «Βολές» και κατά της Θάνου



    ΣΧΟΛΙΑ