ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Ήμουν έντιμος και ειλικρινής απέναντι σε όλους
Επιμένει ο Νίκος Φίλης να ζητά ακύρωση της συμφωνίας για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, λίγο πριν από τη συζήτησης της σχετικής επερώτησης της Νέας Δημοκρατίας.
«Το λιγότερο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ανακοινώσει την ακύρωση της συμφωνίας», είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.
Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για την ακύρωση της συμφωνίας συντρέχουν λόγοι που έχουν να κάνουν με την ιδεολογία της Αριστεράς, αλλά και την διεθνή υποχρέωση της χώρας απέναντι στο Ευρωκοινοβούλιο, που το καλοκαίρι ζήτησε την επιβολή εμπάργκο στην πώληση όπλων προς την Σαουδική Αραβία, λόγω του πολέμου στην Υεμένη, όπου διεξάγονται επιχειρήσεις εναντίον αμάχων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Α. Γεωργιάδης: Ο Π. Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπ. Εξωτερικών για τα απόρρητα έγγραφα: Όποιος θέλει να αλλάξει το νόμο να το πει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Σμύρνη: Πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του
- Κυβερνητικές πηγές: Καμία νομοθετική ρύθμιση δεν απαγορεύει τη λειτουργία ψησταριών σε πανηγύρια
- Ζελένσκι: Οι διαπραγματεύσεις πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους την κατάσταση επί του πεδίου
- Πακιστάν-Ινδία αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας
